ABOUT خواص عناب خشک شده

About خواص عناب خشک شده

About خواص عناب خشک شده

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

اگر دچار مشکلات قلبی هستید ماساژ را به شما پیشنهاد می‌کنیم که در مقاله ماساژ قلب به آموزش آن پرداخته‌ایم.

کسانی که داروهای مربوط به دیابت مانند انواع قرص‌ها قند خون و انسولین را مصرف می‌کنند، نباید عناب بخورند.

بسیاری از تحقیقات تأیید کرده‌اند که با توجه به اینکه عناب می‌تواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری ‌کند، در نتیجه از کبد محافظت می‌کند. همچنین دیده شده است که عصاره‌های پلی‌ساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوه‌ها، آب‌میوه‌ها، سبزیجات و عسل، ایجاد می‌شود و در آن قطرات چربی درون سلول‌های کبد یافت می‌شود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.

برای رفع یبوست و تقویت معده و سیستم ایمنی تجویز می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارتباط عناب و دیابت مقاله خواص عناب برای دیابت را مطالعه کنید.

همچنین مقدار زیای فیبر دارد و آن را به عنوان یکی از مواد غذایی مفید برای کبد چرب محسوب میکند و می‌تواند نقش خواص عناب خشک برای سرماخوردگی موثری در رژیم غذایی داشته باشد.همچنین از این میوه در طب سنتی به منظور جلوگیری از ریزش موها نیز استفاده می‌شود.

با بازی‌هایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک می‌کنه آشنا بشین.

عناب مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند. این میوه علاوه بر پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها، سرشار از مواد مغذی است.

طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.

پس می‌توانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعده‌های بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکمل‌های حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.

خوراکی های شادی آور

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page